För att följa lagets resa under säsong 23/24 kopiera nedan länk och klistra in i er webläsare:

Den bestod av prisutdelning, och intern match tillsammans med F14.

12/3 Säsongsavslutnings matcher
2023-03-12 17:07

Idag så har vi haft säsongens sista matcher och det var på hemmaplan. Motstånden stod Karlskrona HF och Ystad IF.

Första matchen var mot Karlskrona och som det varit varje tillfälle vi spelat mot varandra så var det jämnt från start och hela matchen.  Vårt lag var idag förstärkta med två spelare vi lånade in från F14.

Laget kämpade väl men det blev förlust denna gång mot dem.

Andra matchen var mot Ystad och det var motståndarna som satte fart direkt och drog ifrån i målprotokollet. Vårt lag drabbades av olika skavanker under matchen vilket gjorde att vi fick slita hårt på det materialet vi hade att tillgå under matchen. Vi peppade laget och att vi bara skulle fokusera på att ta var del i matchen för sig. Vi låg under med en hel del mål i pausen men andra halvlek vann vi målgörandet och det var det viktigaste att laget tog med sig.

Vi fick än en gång beröm från olika håll att vårt försvar var bra och det har vi fått höra genom hela säsongen!!!

Eslöv 4/3
2023-03-04 15:17

Idag så var vi i Eslöv och spelade för första gången och det var två matcher som stod på agendan.

Först så mötte vi hemmalaget och det var jämnt från start och en bit in i matchen. Sedan så fick vi ett par måls försprång som vi höll hela matchen igenom. Vi var så värda denna seger då vi varit så nära vid tidigare tillfälle men idag så var det vår tur! Laget höll ihop det och vågade gå för det och bra försvarsspel var nyckeln till segern.

Andra matchen var mot Åhus som var som tidigare under säsongen numret för stora för oss och de vann rättvist. Vi orkar inte hålla modet, fokus och humöret uppe utan börjar fokusera på fel saker och detta gör att vi tappar spelet både framåt och bakåt.

Åhus 29/1
2023-01-29 19:18

Fler bilder (+14) >>

Idag har P12 varit i Åhus och spelat matcher mot Eslöv och Åhus.

Mot Eslöv så var det jämnt hela matchen igen och det var många chanser för båda lagen. Men idag så räckte vårt lag inte hela vägen fram utan blev förlust med 2 mål.

Mot Åhus som är serieledare så var det jämnt till början innan deras effektivitet och vårt lags prk tog ut sin rätt. Med decimerat manskap så kämpade våra krigare hela matchen ut men det blev förlust med 34- 17.

Vi är så stolta över vårt lag som kämpar sig igenom dubbla matcher med bara en paus på 15 min mellan dem!