SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärnums Handbollsklubb
- mer än bara handboll
Växjö HF P12 2
16 - 16
Bjärnums HK P12
Växjö HF P12 216 - 16Bjärnums HK P12

  INFORMATION

Matchstart:sön 16 oktober, 13:15
Plats:GBJ Bygg Arena
Serie:P12 Nivå 2 Gul Syd
Samling:10:45, Skolans parkering vid matsalen
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej.
Nu är det dags för säsongens första matcher. Vi skulle spelat mot Växjö och IFK Kristianstad. Men IFK har dragit sig ur serien. Vi skulle spelat matcher i Kristianstad i februari och detta sammandraget ställs nu in.
Där skulle vi spelat en match mot Växjö också och denna match i februari har blivit flyttad till nu i oktober istället uppe i Växjö.

Så vi kommer spela ett dubbelmöte kl 13.15 och 14.45 mot Växjö denna dag istället för att spela enkelmatcher vid två olika tillfälle. Vi sparar en resa och en helg upp till Växjö med detta upplägget.

Vi samlas vid matsalsparkeringen kl 10.45 uppe vid skolan för att sedan köra dit i samlad trupp. Samåkning kan lösas om det är någon som inte har skjuts till matchen.

Matchkläder har vi med oss men spelare behöver ha med sig ombyte, handduk för duschning, någon form av matsäck så man kan få i sig något mellan och efter matcherna. Vattenflaskor har vi med oss då vi har flaskor som vi använder under matcher.

Vi behöver veta skyndsamt om man kan vara med på matcherna eller ej, senast 12/10 kl 19.00. Är det några frågor så ställ det till oss tränare vid våra träningar.

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Silversponsorer
Sponsorer