SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärnums Handbollsklubb
- mer än bara handboll
P09-11 (P12)
Resultat gällande säsong 2022/2023

Om ni vill kunna kolla hur det har gått för vårt P12 lag och även målskyttar eller annan statistik så kan ni göra det via denna länk https://ta.svenskhandboll.se/SerieAndMatchResult/Review?seasonId=2022&clubId=211359696&teamId=21135969600000026&divisionId=2213513&showTeamGames=true&countyId=2113

Där kan ni klicka på filerna som finns under kolumnerna MP och AP så ser ni informationen som finns om matcherna. 

Åhus 29/1
2023-01-29 19:18

Fler bilder (+14) >>

Idag har P12 varit i Åhus och spelat matcher mot Eslöv och Åhus.

Mot Eslöv så var det jämnt hela matchen igen och det var många chanser för båda lagen. Men idag så räckte vårt lag inte hela vägen fram utan blev förlust med 2 mål.

Mot Åhus som är serieledare så var det jämnt till början innan deras effektivitet och vårt lags prk tog ut sin rätt. Med decimerat manskap så kämpade våra krigare hela matchen ut men det blev förlust med 34- 17.  

Vi är så stolta över vårt lag som kämpar sig igenom dubbla matcher med bara en paus på 15 min mellan dem!

Vinslöv 14/1
2023-01-14 19:29

Idag så var det första matchen i år för P12 och den spelades i Vinslöv.

Det var väldigt tight i första halvlek, där lagen följdes åt från start. Tog en bra stund innan målen började komma.

Bra försvarsspel av båda lagen och målvakter som gjorde flera räddningar på de skott som gick igenom försvaret.

 

I andra halvlek så tog hemmalaget tag i taktpinnen och gick ifrån i målprotokollet. De var effektiva i sina avslut och vårt lag hade fortsatt svårt för att ta sig igenom deras försvar.

Det blev till slut förlust med 21-14.

 

Killarna och de två tjejer som vi lånat in från F14 kämpade väl hela matchen och föll med flaggan i topp.

Karlskrona 4/12
2022-12-04 20:24

Fler bilder (+12) >>

Idag har P12 varit i Karlskrona och spelat två matcher.

Första matchen var mot just Karlskrona. Det var en jämn tillställning där ledningen byttes mellan lagen, precis som sist vi mötte dem.

Matchen slutade oavgjort och det är vi inte riktigt nöjda med då vi hade chans på vinst men det höll inte hela vägen fram. Vi låg under med ett mål när det bara var några sekunder kvar men lyckades få in kvitteringen med några sekunders marginal.

 

Match nummer två var mot Ystad och de fick snabbt ett rejält övertag då vårt lag inte riktigt var med från start. Ystad hade ett rejält övertag målmässigt genom stor del av matchen men vårt lag arbetade sig tillbaka in i matchen. Vi hade bara några mål upp till Ystad en bit in i andra halvlek men orken trött sista delen av andra halvlek och det rann iväg igen.

 

Vi kämpade och slet men fick inte riktigt utdelning för allt slit och fick 1 poäng med oss hem.

Det är glädjande att än en gång få höra från lag och publik vi möter att vi har ett väldigt bra försvar, både idag och även beröm för försvaret sist vi mötte dessa båda lag nere i Ystad för någon vecka sedan!

Nu skall vi bara få till det sista i anfallet så blir det fler poäng för laget framöver!!

Match mot Vinslöv 19/11
2022-11-19 23:23
Ladda album (+20 bilder) >>

Idag har P12 spelat match på hemmaplan mot Vinslöv HK. Det var en jämn tillställning med hårda kamper på båda hållen. En jämn första halvlek med lika resultat var vi nog båda lagen nöjda med.

Andra halvlek började lika jämnt med hårt och tufft spel. Mitt i halvleken så gjorde gästerna ett litet ryck och hade ledningen med några mål. Vårt lag taggade till och var på väg att komma ikapp men det räckte inte hela vägen fram uatn blev förlust med 19-21.

De kämpade in i det sista och vi gör stora framsteg hela tiden. Motståndarna berömde vårt lag och berättade att vi hade det tuffaste och bästa försvaret de mött så här långt denna säsong! Ett väldigt bra betyg för laget👍

Ystad 13/11
2022-11-13 19:52
Ladda album (+24 bilder) >>

Idag så har våra kämpar varit i Ystad och spelat två matcher. Motståndet stod Karlskrona och Ystad IF för.

Första matchen var en jämn historia som vanligt när vi möter Karlskrona. Det var hård kamp genom hela matchen och vi turades om att ha ledningen i matchen. Matchen avgjordes sista tio minuterna av andra halvlek när vårt lag fick något måls övertag som vi sedan höll till slutsignalen ljöd. Säsongens första seger och vilket jubel det blev på laget när matchen var slut!!!

 

Efter en kort återhämtning så var det dags för nästa match som vi spelade mot Ystad. Här var det även jämnt genom hela matchen till de sista tio minuterna när Ystad fick lite försprång som vi inte kunde hämta ikapp. Laget var sargat med någon spelare med skavanker som gjorde att inte alla kunde vara med matchen ut, inget allvarligt men vi valde avstå spel för dessa. 

 

Nu har vi spelat sex matcher in i denna säsong och vårt spel sitter bättre och bättre. Vi har även fått in några nya spelare som skall komma in i spelet och allt vad det innebär med handboll.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärnums Handbollsklubb, 12/01 15:52 
Bjärnums Handbollsklubb, 15/12 07:00 
Bjärnums Handbollsklubb, 05/12 07:00 
Bjärnums Handbollsklubb, 29/08 13:13 
Bjärnums Handbollsklubb, 07/03 07:43 
Bjärnums Handbollsklubb, 21/12 10:22 
 
Huvudsponsor
Silversponsorer
Sponsorer