Bjärnums Handbollsklubb
- mer än bara handboll
P09-11 (P12)
Resultat gällande säsong 2022/2023

Där kan ni klicka på filerna som finns under kolumnerna MP och AP så ser ni informationen som finns om matcherna.

Karlskrona 4/12
2022-12-04 20:24

Fler bilder (+12) >>

Idag har P12 varit i Karlskrona och spelat två matcher.

Första matchen var mot just Karlskrona. Det var en jämn tillställning där ledningen byttes mellan lagen, precis som sist vi mötte dem.

Matchen slutade oavgjort och det är vi inte riktigt nöjda med då vi hade chans på vinst men det höll inte hela vägen fram. Vi låg under med ett mål när det bara var några sekunder kvar men lyckades få in kvitteringen med några sekunders marginal.

Match nummer två var mot Ystad och de fick snabbt ett rejält övertag då vårt lag inte riktigt var med från start. Ystad hade ett rejält övertag målmässigt genom stor del av matchen men vårt lag arbetade sig tillbaka in i matchen. Vi hade bara några mål upp till Ystad en bit in i andra halvlek men orken trött sista delen av andra halvlek och det rann iväg igen.

Vi kämpade och slet men fick inte riktigt utdelning för allt slit och fick 1 poäng med oss hem.

Det är glädjande att än en gång få höra från lag och publik vi möter att vi har ett väldigt bra försvar, både idag och även beröm för försvaret sist vi mötte dessa båda lag nere i Ystad för någon vecka sedan!

Nu skall vi bara få till det sista i anfallet så blir det fler poäng för laget framöver!!

Match mot Vinslöv 19/11
2022-11-19 23:23

Fler bilder (+10) >>

Idag har P12 spelat match på hemmaplan mot Vinslöv HK. Det var en jämn tillställning med hårda kamper på båda hållen. En jämn första halvlek med lika resultat var vi nog båda lagen nöjda med.

Andra halvlek började lika jämnt med hårt och tufft spel. Mitt i halvleken så gjorde gästerna ett litet ryck och hade ledningen med några mål. Vårt lag taggade till och var på väg att komma ikapp men det räckte inte hela vägen fram uatn blev förlust med 19-21.

De kämpade in i det sista och vi gör stora framsteg hela tiden. Motståndarna berömde vårt lag och berättade att vi hade det tuffaste och bästa försvaret de mött så här långt denna säsong! Ett väldigt bra betyg för laget👍

Ystad 13/11
2022-11-13 19:52

Fler bilder (+14) >>

Idag så har våra kämpar varit i Ystad och spelat två matcher. Motståndet stod Karlskrona och Ystad IF för.

Första matchen var en jämn historia som vanligt när vi möter Karlskrona. Det var hård kamp genom hela matchen och vi turades om att ha ledningen i matchen. Matchen avgjordes sista tio minuterna av andra halvlek när vårt lag fick något måls övertag som vi sedan höll till slutsignalen ljöd. Säsongens första seger och vilket jubel det blev på laget när matchen var slut!!!

Efter en kort återhämtning så var det dags för nästa match som vi spelade mot Ystad. Här var det även jämnt genom hela matchen till de sista tio minuterna när Ystad fick lite försprång som vi inte kunde hämta ikapp. Laget var sargat med någon spelare med skavanker som gjorde att inte alla kunde vara med matchen ut, inget allvarligt men vi valde avstå spel för dessa.

Nu har vi spelat sex matcher in i denna säsong och vårt spel sitter bättre och bättre. Vi har även fått in några nya spelare som skall komma in i spelet och allt vad det innebär med handboll.

Hemmapremiär 29/10
2022-10-29 19:25
Ladda album (+15 bilder) >>

P12 har idag spelat två matcher på hemmaplan. Åhus och Eslöv stod för motståndetm
Åhus var numret för stora för våra killar resultatmässigt men spelmässigt så var det jämnare än siffrorna blev till slut.

Eslöv drog iväg i första halvlek men det var jämnt spelmässigt. Andra halvlek så var det våra killar som de som var det bättre laget resultatmässigt, men vi nådde inte hela vägen fram utan förlorade snöpligt med uddamålet. Men våra killar var stora hjältar som kom tillbaka och var så nära att ta hem segern.

Säsongspremiär säsong 22/33
2022-10-16 19:19
Ladda album (+9 bilder) >>

Idag har laget inlett serien med dubbelmöte mot Växjö i GBJ Arena. Det var ett taggat lag med förstärkning av tre tjejer som även spelade med oss ifjol. Det är första säsongen som vi redovisar målen under matcherna.

Det var ett ställningskrig hela första matchen där det böljade fram och tillbaka mellan lagen. Ena laget ledde för att sedan byta lag som var i ledning.

Till slut så slutade matchen 16-16 vilket var ett helt rättvist resultat.

Match nummer två började Växjö bäst och drog iväg med en handfull mål innan vårt lag fick till det framåt och bakåt. Växjö fick en stor ledning som inte gick att hämta in vilket visade hur matchen utformade sig. Motståndarna var ett nummer för stora för oss och orken och huvudena hängde inte riktigt med i denna match.

Ett antal skador på våra spelare gjorde att det slet hårt på de resterande spelarna i sista matchen. Men vi är stolta över hela vårt lag som gjorde allt sitt bästa hela dagen!

Bjärnums Handbollsklubb, 14/09 07:00
Bjärnums Handbollsklubb, 29/08 13:13